13 maj 2018
10:00

FC Rosengård

Referat: Älvängens IK - FC Rosengård

Oerhört fin första halvlek där vi skapar klart mest chanser, men bara ett mål framåt och 1-0 ledning. I slutet av halvleken börjar vi tryckas tillbaka och vi orkar inte riktigt hålla upp spelet.
Vi samlar ihop oss, nu skulle det krävas ett hästjobb för att hålla ledningen. Vi orkar hålla stången till det är 10 min kvar, sen kommer kvitteringen när vi slarvar lite i backlinjen. Några minuter senare kommer en långboll som tyvärr tar på en hand, frispark i ett farligt läge och det kändes på förhand att den skulle sitta. Det gjorde den också, sur förlust återigen mot Rosengård. De orkade mer än oss, därför vann de. Match om tredjepris väntar